Bagestål – vores daglige brød :-)

Da vi besluttede os for at lave om på vores liv, havde det store konsekvenser for os selv, såvel som for vores familie og omgangskreds.

Vi (Mor Tina og Far Brian) havde begge en følelse af at noget var forkert i vores liv.

Vi afleverede vores piger i institution og tog afsted på arbejde, hver for sig, selvom vi elsker at være sammen og altid har gjort det.

Da jeg som lærer kendte til det miljø vi om få år ville kaste vores piger ind i, og vidste at Isabella (vores ældste) havde vist tendenser på stamning og i det hele taget var en pige der havde brug for meget tryghed i hverdagen, var vi begyndet at snakke om at hjemmeundervise hende. Altså en slags “Plan B” hvis det skulle vise sig at hun ikke kunne trives i skolen. Vi nåede faktisk så langt, at vi sad med indmeldelsespapirerne, hvor vi med vores underskrifter kunne sende hende ind i en skoleklasse, sammen med 27 andre børn, hvoraf størstedelen formentlig ikke ville være nogen hun normalt ville søge hen imod.

Vi så hinanden i øjnene og vidste at det kunne vi bare ikke gøre. Vi ville ikke aflevere vore børn og leve vores eget liv, og så om nogle år sidde tilbage alene, uden nogen fælles oplevelser og fælles værdisæt. Isabella skulle nok overleve, men ville vi overleve som familie?

Bagestål

Et bagestål – En levevej..

Ja, der stod vi så. Et styk tidligere folkeskolelærer og en dedikeret mor + to dejlige piger :-).

Vi vidste at vi ville opleve livet sammen, men hvordan gør man det, når man det, når tallene på bankkontoen alle har minustegn foran?

Man strammer livremmen ind og overvejer om man nu også har brug for Kähler vaser, Hoptimister mm :-).

Heldigvis bor vi billigt og er gode til at spare i hverdagen, så med en kombination af Brians dagpenge og omlægning af vores realkreditlån, lykkedes os at overleve indtil vores nye webshop gav nok overskud til at vi kunne leve af den.

Det er ikke nogen guldgrube, men vi klarer os fint for de 23.000 kr. vi hver måned trækker ud i løn, og som bonus får vi lov til at være sammen – hele tiden 🙂 – og vi trives med det!

Nå, til sagen :-), vi sælger en pizzasten af stål, også kaldet et bagestål. Far Brian havde i et par år bagt lækkert brød på en rustikt udskåret jernplade, og i stilhed undret sig over at folk stadig blev ved med at købe pizzasten der ikke virkede og som oftest endte med at gå i stykker efter kort tid.

Formel til velfungerende webshop:

Et produkt der virker

+ kundeservice som man selv ville ønske den 

+ automatisering af arbejdsgange når det er muligt

Vi tog derfor et lille lån i huset og fik produceret 200 plader med tilbehør, som i Maj 2015 blev sat til salg via vores nye webshop.

Vi har selv designet pladen, tilbehøret og emballagen, lavet hjemmeside/webshop, stiftet selskab, lavet regnskaber osv. I perioder har farmand haft travlt, men vi har hele tiden prioriteret at der skulle være tid til at hele familien kunne tage sammen på udflugter mm.

I dag har vi stadig kun 1 ansat (farmand), der leder det danske selskab “Bagestålet ApS” og vores engelske selskab “The Pizza Steel Company“.

Vores webshop er oversat til 9 sprog og ordrerne bliver sendt ud via vores lagerpartnere i Glostrup og Milton Keynes (England).

Udover regnskab, hjemmesideopdateringer og reklame, kører det hele automatisk. Det betyder at vi i princippet kan styre vores forretning på farten, forudsat at der er en fungerende internetopkobling :-).

..og det har vi tænkt os at gøre :-). Læs mere om vores fremtid som digitale nomader her.

Bagestål

Bagestål